Gondot okoz a komplett dekoráció beszerzése? Van megoldás…

Nálunk a Visegrádi Esküvőnél ezzel kapcsolatos problémák nem igazán érhetnek benneteket, hiszen itt esküvői dekoráció az egész környék, mindenféle túlzás nélkül, függetlenül attól, hogy hol tervezitek tartani a lagzit.A legtöbb esetben azonban nem ilyen egyszerű a helyzet.

esküvő_esküvői dekoráció
Könnyen lehet, hogy valakinek pontosan az az esküvői dekoráció jött be, mint most nektek is.

Az esküvői dekoráció kérdése önmagában azért jelenthet gondot, mert bár elsőre nagyon lelkesítőnek hathat a feladat ötlete, hogy összeállítsátok magatoknak az évszakhoz, a helyszínhez és mindenek előtt a hozzátok legjobban illő díszítést – egészen az asztaldíszektől a legkisebb gyertyatartókon át a megfelelően passzoló lampionokig – nem könnyű mindent abban a formában beszerezni, ahogyan megálmodtátok.

Az esküvő szervezésének egyik legnagyobb áttekintést igénylő momentumáról van szó, és nagyon sokan az utolsó pillanatokban kezdenek csak foglalkozni a dologgal. Mert lelkesen gyűjtögetnék a különféle díszeket, de az elaprózódás miatt a többi feladat valahogy mégis eltereli az ember figyelmét. És persze azt gondolják sokan, hogy a dekoráció beszerezésével már tényleg nem lehet gond.

Amikor aztán felméritek a helyszínt ebből a szempontból is, kiderülhet, hogy nagy a baj: semmiből sincs elég, vagy abban a pillanatban döbbentek rá, hogy mégsem lesz jó, amit terveztetek.

Na, ilyenkor mit lehet tenni?

Hála kedves kis infokommunikációs társadalmunknak, a Facebook tele van jobbnál jobb esküvőszervezős csoportokkal, amelyeket nem cégek üzemeltetnek, hanem lelkes párok, akik egymást segítik mindenen, amiben csak lehet. És sokan az esküvőt követően is aktív tagjai maradnak egy-egy csoportnak, ők pedig nem csupán tippjeikkel segíthetnek rajtatok, de akár azzal is, hogy felajánlják az érintetlenül maradt, vagy tökéletesen újszerű dekorációs elemeiket, sokszor teljesen ingyen, de legfeljebb is minimális áron.

Így pillanatok alatt hozzájuthattok olyan esküvői dekorációs elemekhez, amelyekről már rég lemondtatok, mert nem lehet kapni sehol, vagy ha lehet, akkor sem olyan, mint amilyet szeretnétek.

Aki pedig már benne van a szervezkedésben nyakig, pontosan tudja, hogy mekkora lehetőségről van szó.

Segítsétek egymást, ahol csak lehet! Ha másért nem, hát csak azért, mert csodás érzés.


Legyét Te is Visegrád-fan – Kövess bennünket a Facebookon!

Scroll to top