Extrém smink extrém következménnyel

Egy különös és tanulságos eset története járja néhány hete vírusként az internetet, s valahogy így hangzik rövidítve: A vőlegény az esküvő után látta először smink nélkül a feleségét, azonnal el is vált tőle…

menyasszony-elfatyolozza-arcat

Alighanem minden jövendőbeli menyasszony arra törekszik már az első randitól fogva, hogy a szerinte legjobbnak, legelőnyösebbnek tartott tulajdonságait kidomborítva fogja meg a férfit, akiben felismerni véli élete párját. Ez teljesen rendben van így, hiszen ez is természetes része a szerelemnek, ahogy nap mint nap, újra és újra meghódítjátok egymást.

Próbálod a lehető legjobb formádat hozni, pláne az előtt, aki a mindent jelenti (jelentheti) számodra.
Nehéz lehet elképzelni, hogy a munkában, korán kelésben megfáradt arcodat lássa, s ne akként az ifjú nimfaként, ahogy megismert. Pedig ha már az esküvőtök napját tervezgetitek, egészen biztos, hogy már réges-rég végzetesen beléd szeretett.

Hasonlóképpen érezhetett, ám nyilván szélsőséges túlzásba esve az a 28 éves lány, aki vőlegényével való megismerkedésük kezdeteitől fogva extrém mennyiségű sminkkel, műszempillával és egyéb kiegészítőkkel próbálta „feljavítani” egyébként is bájos arcvonásait. A történet szerint az ifjú férj abban a pillanatban ábrándult ki kedveséből, amikor néhány nappal az esküvő után a strandon ejtőzve észrevette, hagy a víz alól felemelkedő szerelme arca a felismerhetetlenségig elváltozik. Nem sokkal ez után kijelentette, hogy azonnal el akar válni, mivel úgy érzi, becsapták.

A lány, aki a tökéletesre sikeredett esküvő után értetlenül és teljesen összetörve fogadta az eseményeket később azt nyilatkozta az őt felkereső újságíróknak, hogy azért viselt a kelleténél jóvalta több sminket, mert csak így érezte magát eléggé szépnek és magabiztosnak. A férj állítása szerint korábban soha nem látta smink nélkül a menyasszonyát, ami már azért is különös, mert csak a jegyességük hat hónapig tartott.

Hogy mi ebből a tanulság? Nektek, akik őszintén és tiszta szívvel szeretitek egymást tulajdonképpen
semmi.


Tetszett a cikkünk? Olvasnál még hasonló írásokat? Kövess bennünket a Facebookon is!

Scroll to top