a_boldog_vőlegény_cipőjének_orrán_az_esküvői_csokorral

Esküvői bakik és amit megtanulhatsz belőlük

Esküvőszervezés során számtalan súlyos és kevésbé súlyos, de annál emlékezetesebb bakit elkövethet az ifjú pár, ami persze érthető. Ugyanakkor nem baj, ha időben fel tudtok készülni az elkerülésükre.
a_boldog_vőlegény_cipőjének_orrán_az_esküvői_csokorral

Bevonulás és kivonulás a rizsdobálók kedvében járva

A rizsdobálás rendkívül látványos eleme az esküvőnek. Ehhez azonban tisztában kell lennie a ceremóniamesternek a bevonulás mellett a kivonulás rendjével is. Máskülönben a fejetlenségben vagy elmarad a rizs, vagy nem olyan lesz, mint amilyenre egyébként számíthatnátok.

Ne feledjétek, hogy a legjobb fotók többnyire ekkor készülnek.

Vésztartalék-ruha

Mind a leendő férj, mind pedig az ifjú feleségjelölt jobb, ha magánál tart az esküvő helyszínén egy-egy plusz esküvői ruhakiegészítőt, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor és ki issza le magát, vagy a másikat egy csepp borral, csak hogy a legközhelyesebb példával éljük.


Ezeket olvastad már?


A csokor utóélete

Az esküvői csokor nem elég, ha szép. Illetve az sem elég, ha egy van csak belőle. Hogy is van ez?
Először is gondolni kell egy olyan csokorra is (amennyiben szeretnéd megőrizni magadnak emlékül), amit nyugodtan eldobhatsz majd, hogy a tradíciónak megfelelően gondolj a még facér lányokra is. Ezt ugyanis nem kérheted vissza, illetve nem lenne szép dolog.

Amúgy pedig alaposan meg is rongálódik a dobás során minden bizonnyal, úgyhogy nem igazán volna alkalmas a megőrzésre ezek után.

A fő csokrot pedig készíttesd olyan módon és olyan összetevőkből, hogy konzerválható legyen, akár évtizedekre, hogy majd az unokák is megcsodálhassák a nagyi csokrát!


Legyél Te is Visegrád fan – Kövesd a Visegrádi Esküvőt Facebookon is!

Scroll to top