Az esküvők arany-rozsdabarna városa – Ősz Visegrádon

Esküvőszervezés időszakában az egyik leglényegesebb pont természetesen a leendő helyszín kiválasztása, az esélyes esküvői helyszínek körbejárása, és persze az elmaradhatatlan próbavacsorák sora. Télen szeretnétek összeházasodni? Nézzetek be hozzánk már most, kora ősszel!

őszi levelek

Visegrád lenyűgözően szép ilyenkor, hiszen városunk az erdő lábánál fekszik, így aztán szeptember közepén szép lassan sárgába, rozsdabarnába és aranyba öltözik, októberre pedig eléri talán leggyönyörűbb színét, azt az őszi, Krúdy-hangulatú csodát, amelynél szebbet én magam őszintén szólva sehol a világon nem láttam még. Lehet, hogy túlzás, nem tudom…

Salamon-torony, mögötte a hegyek és a Duna

Ha télen szeretnétek az esküvőt és egyre komolyabb pozíciót foglal el gondolataitokban Visegrád, akkor gyertek, nézzetek be hozzánk az egyik hétvégén, vagy akár csak egy hétköznapi kellemes délutánon, járjatok egyet, igyatok valahol egy finom kávét, sétáljatok fel az erdőbe egy kicsit, korzózzatok a Duna-parton, térjetek be mondjuk a Renaissance Étterembe egy finom vacsorára és latolgassátok a lehetőségeket. Abból ugyanis bőven adatott Visegrádnak, az esküvőszervezés és az esküvői helyszínek kapcsán is.


Ezeket olvastad már?


Hagyjátok, hogy magával ragadjon benneteket városunk őszi hangulata és döntsetek úgy, ahogyan szívetek diktálja!

Biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó napotok Visegrádon!


Tudj meg minél többet Visegrádról, az esküvők városáról – Kövess minket Facebookon!

Scroll to top