Egy ütős kis visegrádi program a hétvégére

Most szombaton készültök Visegrádra, hogy felmérjétek a terepet? Akkor gyertek délelőtt, járjátok be az olyan esküvői helyszíneket, melyekkel már egyébként is szemeztetek, ugorjatok be mondjuk a Renaissance-ba egy ebédre, aztán rock and roll! Délutántól ugyanis robog a Visegrock 3 második napja!

visegrádi esküvő_beatrice koncert_visegrock
Visegrádon nemcsak az esküvők, de a minőségi koncertek is megszaporodtak az utóbbi időszakban. Vajon előkerülnek még a régi Rice-rajongók is?

Ha szeretitek a klasszikus rock zenét és nem érzitek úgy, hogy a húzósabb dallamok sosem lehetnek romantikusak, akkor ott a helyetek a városközpont Rendezvényterén.
A Visegrock harmadik alkalommal kerül megrendezésre, az első két alkalom tanulságai alapján pedig nem kell attól tartani, hogy ez valami egészen kellemetlen újabb adag a jellegzetes vidéki falunapok kimeríthetetlenül rettenetes töméntelenségéből. Igényes és minőségi élőzenére számíthattok  a javából, nem akármilyen környezetben méghozzá.

Pénteken csendülnek fel az óvatosabb, bluesos dallamok, olyan előadók jóvoltából, mint a BluesSteel, vagy Póka Egon izgalmas formációja Baricz Gergővel kiegészülve.
Este pedig kiderül, hogy mit lehet kihozni David Gilmour-ék csodájából, ha az nem egy óriási arénában szólal meg: Hungarian Pink Floyd Show.

Szombaton fél négykor a Tűzoltóság tart bemutatót, ahol lesz oltás, mentés, darabolás, és minden, amiből kiderül, hogy miért érdemes vadakat terelő juhász és üveggolyó mellett tűzoltónak is állni.
Oké, a jó kis főzőverseny elmaradhatatlan, utána azonban jön is az első zenekar 17:00-kor, a The Butchers.
Őket követi a Headbangs, hogy este hétre már mindenkinek össze-vissza álljon a haja, mert akkor jön csak a Naked Truckers, egy kis pörgős rockabillyvel (ki lehet próbálni, hogy pörög-e rendesen a mennyecskeruha).

20:00-kor repeszti arcon a közönséget Gibsonjának hangerejével Anda Bálint és a legendás Tűzkerék xT, Radics Béla szellemiségének talán leglelkesebb magyar továbbvivője.

22:00-kor pedig mindannyiunk örömére felcsendülnek majd (az agyonharsogott slágerek mellett remélhetőleg) a magyar rocktörténet feledhetetlen opusai is: a visegrádi rendezvénytér színpadán Nagy Feró és a Beatrice!

Benne vagytok egy lazulós hétvégében Visegrádon? Akkor tegyétek le egy kicsit az esküvőszervező füzetet és hadd szóljon zene!

(A rendezvény valamennyi programja ingyenes.)


Legyél te is Visegrád-fan – Kövess bennünket a Facebookon!

Scroll to top