Sztáresküvők 2020-ban

Igaz ugyan, hogy Visegrádon mi alapvetően a hagyományosabbnak nevezhető, minden esetre nem hollywood-i-jellegű esküvők szervezésében szereztünk komolyabb tapasztalatot, ilyenkortájt, október közepe felé vissza-vissza tekintünk mi is a nagyvilág elmúlt egy évének kapcsolódó eseményeire. A szakma az szakma. Szeretjük.

quaid-768x512 


Katy Perry & Orlando Bloom

Elég az hozzá, hogy a leánykérés egy helikopteren történt, az eljegyzési gyűrűt pedig már potom 5 millió dollárért odaadták Bloomnak, aki gyorsan kapott is az alkalmi lehetőségen.
Az egyébként komoly humanitárius hírében álló színészpár  ma már majdnem két hónapos kislányukat nevelik közösen.

Jennifer Lopez & Alex Rodriguez

Lopez negyedik esküvője volt az idei, ugyanakkor komoly különbség az eddigi háromhoz képest, hogy ezúttal az oltár előtt mondta ki a boldogító igent.

Emma Stone & Dave McCary

Az ifjú filmes pár esküvője hozzájuk tökéletesen passzoló módon az öko-tudat jegyében zajlott. Erre  már az év első felében is számítani lehetett, hiszen első, jegyben töltött közös nagy utazásuk során olyannyira a tökélyre fejlesztették a természetközeli életformát, hogy egy idő után már saját termesztésű zöldségeiket és gyümölcseiket ették.

Laura Savoie & Dennis Quaid

Igaz ugyan, hogy van némi korkülönbség (rendben, 39) az ifjú feleség és az örökifjú férj között, de ebben smemi meglepő sincs Hollywoodban. Mindennemű rosszmájúság nélkül kívánunk innen, a Duna mellől is nagyon boldog, hosszú éveket a legendás színésznek, és tudományos pályára készülő (éppSavoie épp PhD. disszertációját írja a Texasi Egyetemen)  feleségének.

 

 

Scroll to top