Kardinális kérdések: a menyasszony frizurája

Na igen. Mert a hajad tökéletes kell, hogy legyen. De hogyan lehet ezt a nagy napon probléma és kapkodás nélkül megoldani?


n-WOMAN-READING-BOOK-628x314

A fentiekből talán az következik, hogy most kifejtjük a tuti válaszokat és a mindenek feletti megoldást, de sajnos nem megy ez ilyen könnyen. A nő haj szeszélyei kapcsán különösen nem.
Van ugyanis két alapvető probléma: az egyik az idő, és főként az annak múlásából fakadó anomáliák, míg a másik az idegrendszer AZnapi nem csekély leterheltsége (röviden: a feszkó). Sajnos ez a két jelenség, mint rizikófaktorok, együtt fejtik ki korántsem pozitív hatásukat. A konkrét tárgyalandónk tekintetében ez valahogy a következőképpe fest.

Nem lehet tudni, hogy mikorra érdemes a fodrásszal egyeztetni. Még délelőtt? Amikor több esély van ara, hogy leülj arra a nem kevés időre a fodrász székébe, hogy öszeállítsa Neked azt a bizonyos hajkölteményt? Vagy jobb lesz közvetlenül az esküvő előtt, amennyire csak lehet? Az első variációval az a baj, hogy nehéz lesz megtartanod a hajad a hátralévő hosszú-hosszú órákra olyan formában, ahogyan azt elkészítette fodrászod. A második nehézségei ott kezdődnek, hogy mi van, ha valami közbejön és egyszerűen nem lesz idő már a fodrászra. Egyik rosszabb, mint a másik.

Még szerencse, hogy az idejekorán törénő egyeztetéssel, a megbízható fodrász kiválasztásával, illetve az egyéb feladatok lehetőség szerinti kiszervezésével szinte biztos, hogy a hajad körüli teendőket illetően nem lesz gond. Valójában ez is csak egy olyan feszültségfaktor, ami normális szervezés mellett az ég adta világon semmilyen problémát nem fog jelenteni. Légy egész nyugodt effelől!

Scroll to top