A greenery esküvő díszleteiről

Bár minden esküvői stílusnak sajátja a növényekkel gondolkodó díszítés, a greenery esetében a nővények központi szerepet játszanak.


A legtöbb esetben pedig friss, illetve cseperes, tehát élő növények is helyet kapnak a díszletben, tehát nem egészen úgy kell elképzelni a dolgot, mint a vintage, vagy a rusztikus esküvőknél, ahol sok a száraz/szárított növény, illetve a csupán kis hagulati plusszokat magukban rejtő levelek, háncsok, kéreg-dekorációk. Egy igazán ütős greenery esküvőt inkább oly módon helyeznek el a természetes környezetben, hogy maga az erdő, a táj, a közvetlen befogadó közege szolgáltassa az ekképpen autentikus világot. Itt a növények nem is díszletek valójában, hanem a stílus legfontosabb összetartó elemei, alappillérei.

A sok üveg-növény kombó a maga egyszerűségében lesz tökéletes,de például az sem túlzás, ha komplett futónövényeket helyezünk el az asztalok közepén, s ha lelóg az asztal szélén, indaszerűen egy ilyen szép húsos, zöld virágcsoda, azzal még közel sem követünk el ízléstelen lépést.

A greenery igazi sajátjai, egyfajta emblematikus tartozékai a körfonatos növénydíszek, melyek ugyanúgy megjelenhetnek az asztalokon, akárcsak a nagyban az ifjú pár asztala mögötti falfelületen, s biztos ízléssel tulajdonképpen bárhol az esküvő helyszínén, a legpróbb, legészrevételenebb helyektől (pl. a névtáblák hátulja) a leglátványosabbakig (pl. a fotófal).

Scroll to top