„Terülj-terülj asztalkám” esküvő menü
Előételek
– Szarvas gerinc angolosan | – Sajttálak (natúr, füstölt, tehén és kecskesajtok) |
---|---|
– Csőben sült zöldségek | – Hortobágyi palacsinta |
Levesek
– Húsleves főtt hússal | – Tárkonyos vadraguleves |
---|
Főételek
– Párolt őzfilé vörösboros mártással | – Grillezett, pácolt csirkemellfilé) |
---|---|
– Fogasfilé Orly bundában | – Egészben sült, tűzdelt pulyka és egybensült malackaraj látványtálalással |
– Borjúpörkölt | – Rántott sajt, gombafejek, karfiol |
Raguk, mártások
– Gombás, tejfeles mártás | – Zöldborsós, sonkás, paradicsomos mártás |
---|---|
– Kapros, paprikás, csirkemájas, sonkás ragu |
Köretek
– Mogyoróval töltött burgonyakrokett | – Hasábburgonya |
---|---|
– Rizi-bizi | – Házi galuska |
Saláták
– Idény és majonézes saláták, öntetek salátabárból |
---|
Desszertek
– Rákóczi túrós | – Mézes zserbó |
---|---|
– Somlói galuska | – Palacsintabár különböző töltelékekkel |