„Terülj-terülj asztalkám” esküvő menü
Előételek
| – Szarvas gerinc angolosan | – Sajttálak (natúr, füstölt, tehén és kecskesajtok) |
|---|---|
| – Csőben sült zöldségek | – Hortobágyi palacsinta |
Levesek
| – Húsleves főtt hússal | – Tárkonyos vadraguleves |
|---|
Főételek
| – Párolt őzfilé vörösboros mártással | – Grillezett, pácolt csirkemellfilé) |
|---|---|
| – Fogasfilé Orly bundában | – Egészben sült, tűzdelt pulyka és egybensült malackaraj látványtálalással |
| – Borjúpörkölt | – Rántott sajt, gombafejek, karfiol |
Raguk, mártások
| – Gombás, tejfeles mártás | – Zöldborsós, sonkás, paradicsomos mártás |
|---|---|
| – Kapros, paprikás, csirkemájas, sonkás ragu |
Köretek
| – Mogyoróval töltött burgonyakrokett | – Hasábburgonya |
|---|---|
| – Rizi-bizi | – Házi galuska |
Saláták
| – Idény és majonézes saláták, öntetek salátabárból |
|---|
Desszertek
| – Rákóczi túrós | – Mézes zserbó |
|---|---|
| – Somlói galuska | – Palacsintabár különböző töltelékekkel |
