Zenekarok, DJ-k

Az esküvői zenéről majd mindenkinek Mendelssohn Nászindulója ugrik be a Szentivánéji álomból, esetleg Wagneré a Lohengrinből. Pedig már a bevonulóhoz sem csupán a klasszikusok között válogathattok. Legyen az a közös dalotok, vagy egyikőtök kedvence, ma már szinte bármilyen zene felcsendülhet a házasságkötő termek legtöbbjében.

A szertartás különböző szakaszait (bevonuló, gyűrűfelhúzás stb.) kísérő dalokon túl még azt is el kell döntsétek, hogy milyen zene éltesse a lagzit. A menyasszonytánc, a koccintások, a jókívánságok, és általában a jó hangulat alap eleme a zene, így érdemes alaposan megfontolni, hogy mire esik a választás. Ha már réges-rég tudjátok, hogy a talpalávaló kinek a tisztje lesz, akkor a szervezés ezen része maga a mennyország. A legtöbb párnak azonban nincs határozott elképzelése. Ha Ti is ebben a cipőben jártok, engedjétek meg, hogy segítsünk.

Rendezvényeinken sok zenekar és énekes megfordult már, s összegyűjtöttünk néhányat azok közül, akiket igazán meleg szívvel tudunk ajánlani. Persze ízlések terén nincs helye vitának, ezért azt javasoljuk, hogy ha van rá lehetőségetek, nézzétek meg a legszimpatikusabbakat élőben is (sok bulin ott vannak), hogy könnyebb legyen a választás.

No Stress Band

www.nostressband.hu
Lőcsey Attila – 06 (30) 951-5292

“A No Stress Band esetében egy olyan zenekarról beszélünk, amely a profi hangszerparknak köszönhetően minden dalt stúdió minőségben szólaltat meg és valóban úgy, ahogy azt az eredeti előadóktól megszoktuk vagy egy kicsit No Stress-esen. Az eredetiséget az énekesek átlagon felüli hangja teszi teljessé. Az együttes tagjainak sorában mind olyan zenészeket találunk, akik már számos helyen bizonyították tehetségüket, ismert előadókkal léptek és lépnek fel, különböző rangos szakmai díjakat söpörtek be, valamint tanárként már oktatják is saját hangszerüket.

A No Stress Band-től hallgathat kellemes háttérzenét, jazz standard-eket; felkérheti párját a legszebb örökzöld dallamokra, táncolhat a forró latin zenék ritmusára, vagy napjaink legjobb hazai- és külföldi slágereire, de bulizhat velünk a legvadabb rock ’n’ roll nótákra, rock- és blues legendákra egyaránt. Aki pedig egyszerűen csak ”mulatni” szeretne, annak természetesen mulatós zenével szolgálunk.

Tehát no stressz! Az Ön igényeihez igazodva, bármilyen felállásban (2-8 tag), bármilyen időtartamban, bárkinek, bárhol, bármit eljátszunk (na azt azért nem!) és egy sokáig emlegetett élményt hagyunk magunk után. Sőt! Lehet, hogy még sztárvendéget is viszünk magukkal ajándékba…”

Henry Band

www.henryband.hu
Gindl Henrik – 06 (20) 994-2985

“A Henry Band zenekar immár több mint tíz éves múltra tekint vissza. 10 év alatt rengeteg tapasztalatot és annál is több bulit tudhatunk a hátunk mögött. Együttesünk három tagból áll: Tóth Zsolt Csaba ének-gitár, Makai Beatrix ének és Gindl Henrik szintetizátor – vokál. A hosszú évek és bulik során összeszokott kis csapatunk, Budapest és 50km-es vonzáskörzetében vállalja esküvők, bálok és különböző rendezvények zenei aláfestését.

Műsorunkkal igyekszünk minden korosztály igényeit kielégíteni, bár az igazat megvallva a lakodalmas zenével csínján bánunk. Gindl Henrik Repertoárunk a ’60-as évektől kezdve napjaink divatos slágerzenéjéig terjed. Kedvenc előadóink közé tartoznak a hazai előadókon keresztül a külföldi világsztárokig szinte mindenki. “

Pop Secret

www.popsecret.hu
Uracs Zoltán (Beti) – 06 (30) 906-7276

Anna

“Eddigi életem jó és rossz pillanatait végigkísérte a zene. Ilyen légkörben nőttem fel, tele jó emlékekkel. Hat évig tanultam zongorázni, majd komolyabban elkezdtem foglalkozni az énekléssel. Szerencsére nagyszerű zenészekkel hozott össze a sors. Általuk nem csak új perspektívák nyíltak meg előttem, hanem remek barátokra is leltem bennük. 2002-ben szereztem jogi diplomát egy budapesti egyetemen. Azóta jogászként dolgozom, de a zene továbbra sem marad ki az életemből. Az énekléssel magamnak és másoknak is örömet kívánok szerezni.”

Gio

“1986 augusztusában dőlt el, hogy zenei pályán folytathatom amúgy is zenével töltött életem. Egy véletlen kapcsán kerültem hozzáértő és megértő fülek közelébe, akik kimondták az “Amen”-t; “Neked zenélned kell”, jobban mondva énekelned. Akkor mint énekes – aki kicsit gitározik – vetettem bele magam a próbák sűrűjébe. Közben eltelt 17 év és a mai napig ugyanúgy szeretem az időközben eléggé rögös utakra tévedő zenei szakma szépségét, nehézségeit, intrikáit, sikerélményeit. Szerencsére csak a szépre emlékező típus vagyok, felsorolva azon helyeket, ahol szerencsém volt fellépni.
Budapesti Hotelek, Intercontinental, Belevue Bár (1986-1987). Magyarországi Művelődési, Kultúr-Házak. Első hosszabb Balatoni munka Siófok 1987 csodás nyár, rengeteg ismert zenésszel tudtam találkozni, ami befolyásolta későbbi tevékenységemet. Külföld egy másik kategória, ami sok-sok gyönyörű utazással tarkította az életem.”

Béti

“Gyermekkoromban hegedülni tanultam, majd ifjú éveim alatt zongorázni, de már a könnyű műfajt, melyet azóta is művelek. Számos együttesben játszottam, énekeltem, billentyűztem, szaxofonoztam. Felléptem kül-, és belföldi koncerttermekben, vendéglátóhelyeken, többek között tengerjáró hajókon, szállodákban. (ld. Gio felsorolását is) Több mint öt éve együtt játszom Gioval, akivel hasonló a zenei ízlésünk. Mindketten törekszünk az eredeti előadók hangzásvilágának visszaadására. Szeretem a soult és funkyt, de minden stílusra nyitott vagyok. Célom Annával és Gioval az igényes zenei szórakoztatás, melyről remélem sokan és sokszor meggyőződnek majd.”

Esküvőspecialista – Tósoki János

https://www.eskuvospecialista.hu/
Tósoki János – 06 (30) 531-8721

“Több mint 10 féle zenei stílusban, bármely korosztály zenei igényeihez igazodva. Lemezlovasaink tökéletesen fel tudják mérni a közönség igényeit és ennek megfelelően változtatják a zenei összeállítást. CD vagy bakelit lemezekről játszák az Ön kedvenc zenéit vagy épp az aktuális slágereket.”

Scroll to top