Fotózás, videókészítés

Ha van olyan esemény, amit igazán érdemes megörökíteni, akkor az az esküvő. Rengeteg előkészület, sok-sok apró, és néhány megoldhatatlannak tűnő probléma, melyek mind súlytalanná válnak a gyűrű felhúzásának pillanatában, a közös út kezdetén. Évek múlva pedig örömmel, néha talán nevetve fogjátok majd nézegetni a képeket, a ragyogó menyasszonnyal és a fess a vőlegénnyel
Ahhoz, hogy az esküvőtök minden fontos pillanata meg legyen örökítve, kell egy tapasztalt, empatikus esküvői fotós. Az esküvői fotózás ugyanis különleges műfaj, hiszen nem csupán technikai felkészültséget és sokéves tapasztalatot igényel. Csak akkor tudtok felhőtlenül, mindenféle feszélyezettség nélkül viselkedni, egyszerűen Önmagatok lenni, ha megbíztok a fotósban, ha ő képes a háttérbe vonulni, s nem villantgat feltűnően csak azért, hogy jelezze önmaga fontosságát.

Ha nincs saját, bevált fotósotok, akkor mi mély meggyőződéssel ajánljuk Nektek Tőke Bélát, aki évek óta jelen van a nálunk megrendezett esküvőkön. Hozzáértéséről meggyőződhettek saját weboldalán is. Nézzétek meg az esküvői képeit, melyek közül sok éppen nálunk készült.

Tőke Béla
Tel.: 06 (20) 924-5559
Referencia weboldal: www.piximage.hu

Scroll to top