„Terülj-terülj asztalkám” esküvő menü

„Terülj-terülj asztalkám” esküvő menü

 

Előételek

 

– Szarvas gerinc angolosan – Sajttálak (natúr, füstölt, tehén és kecskesajtok)
– Csőben sült zöldségek – Hortobágyi palacsinta

 

Levesek

 

– Húsleves főtt hússal – Tárkonyos vadraguleves

 

Főételek

 

– Párolt őzfilé vörösboros mártással – Grillezett, pácolt csirkemellfilé)
– Fogasfilé Orly bundában – Egészben sült, tűzdelt pulyka és egybensült malackaraj látványtálalással
– Borjúpörkölt – Rántott sajt, gombafejek, karfiol

 

Raguk, mártások

 

– Gombás, tejfeles mártás – Zöldborsós, sonkás, paradicsomos mártás
– Kapros, paprikás, csirkemájas, sonkás ragu

 

Köretek

 

– Mogyoróval töltött burgonyakrokett – Hasábburgonya
– Rizi-bizi – Házi galuska

 

Saláták

 

– Idény és majonézes saláták, öntetek salátabárból

 

Desszertek

 

– Rákóczi túrós – Mézes zserbó
– Somlói galuska – Palacsintabár különböző töltelékekkel
Scroll to top