Esküvőszervezés alatt is jó, ha beszélgettek olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak

Azért lehet célszerű egy kis információgyűjtés, információcsere, mert biztosan van olyan, amire még nem gondoltatok és vice versa: lehet, hogy Ti is tudtok segíteni esküvőre készülő barátaitoknak. 


Nem is feltétlenül a közös gondolkodás lehet a legtermékenyebb vonulata mindennek, hiszen ismét csak el kell monjdam: ahány pár, annyi ötlet, annyi igény, annyi lehetőség. Sokkal inkább az lehet hasznos és célravezető, ha elbeszélgettek egymással a részletekről, az apróságokról, mindarról, amire fontos készülni és amivel fontos számolni, ám lehet, hogy a nagy áttekintések és a prioritási sorrend összeállítása során ezek egyike-másika kikerül a látótérből.

A múlt alkalommal hasonló dologról volt szó, amikor a násznép elszállásolását és kapcsolódó transzfer kérdéseit tárgyaltuk. Pontosan ilyen szervezési elemek kapcsán lehet nagyon jó, ha olyanokkal osztjátok meg élményeiteket, addigi tapasztalataitokat, akik ugyanaban a csónakban eveznek. Sok esetben ilyenkor derül ki, hogy egy pár hetek óta keres elérhető DJ-t, de nem járt sikerrel, míg a másik pár máris tud adni egy kontaktot ahhoz az esküvői DJ-hez, akit ők is felkértek, s akinek megbízhatóságáról ők már esetleg korábban tapasztalatot szereztek anno még mint esküvői meghívottak. Ez csak egyetlen példa, de számos apró mozzanat fontosságára így kerülhet végre egy kis reflektorfény az esküvői ruha kiegészítők tematikájától kezdve egészen odáig, hogy milyen köszönőajándék-lehetőségek vannak épp elérhető formában a konkrétumok szintjén, vagy hogy mely céggel lehet gyorsan és magas minőségben esküvői meghívokat készíttetni. A sor a végtelenségig folytatható, s nem is akarom elvinni egyetlen fő vonulat felé sem a gondolatokat. Inkább tényleg keressetek most házasodó ismerősöket, vagy olyan párokat, akiknek nemrégiben volt az esküvőjük, s beszélgessetek kicsit. Hidd el, minden tekintetben csak a hasznotokra lesz egy ilyen kis kávézás.

Scroll to top